U wenst perfectie, daar zorgen wij voor !

events

Klaar om uw evenement of feest uit handen te geven. Het geheim van een schitterend feest schuilt trouwens niet in het budget maar in het perfect op elkaar afstemmen van de locatie, het thema, de aankleding, de materiaalkeuze en het menu, dan volgt de rest vanzelf.

Daarnaast bieden wij u ook nog een mooi verhaal aan van evenementen, dit kan perfect aansluiten met de rest van uw business, dat weergaloos totaalconcept is iets waar wij enorm mee willen uitpakken, een glimlach die weergalmt op foto’s, daar doen wij het dan weer voor. 

Elke klant is belangrijk voor ons, in zowel kleine en grote opdrachten, wij gaan door tot het echt goed is, volume is niet het belangrijkste in ons vak, maar wel onze persoonlijke aanpak, welgekende kwaliteit en een perfecte service.

Sinds 1995 ontvangen wij klanten met onze professionele en warme aanpak, het vertrouwen van onze klanten, dat kan je enkel verdienen, door te streven naar het beste in ons vak, bij ons is het steeds thuiskomen, daar ijveren wij naar,  elke dag opnieuw ...

LEVY EVERTZ
Met trots verwelkomen wij graag volgende nieuwe klant, we zetten ons in voor een goede en duurzame samenwerking